Το Call of Duty: Black Ops 2 σπάει κάθε ρεκόρ προ-παραγγελιών στο Amazon.com [VIDEO]

You are currently viewing Το Call of Duty: Black Ops 2 σπάει κάθε ρεκόρ προ-παραγγελιών στο Amazon.com [VIDEO]

To Call of Duty: Black Ops 2 το περιμένουμε σε αρκετούς μήνες από τώρα αλλά οι προ-παραγγελίες άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με το Amazon.com ο τίτλος της Activision για τις πρώτες 24 ώρες των προ-παραγγελιών βρισκόταν τρεις φορές υψηλότερα από το σύνολο της πρώτης έκδοσης του παιχνιδιού! Ο manager του Amazon.co.uk ανέφερε ότι το Call of Duty: Black Ops 2 θα είναι μια από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες μέσα στο 2012 όπως όλα δείχνουν μιας και ο ενθουσιασμός είναι έντονος. Παρόλα αυτά αριθμούς δεν έχουμε μάθει μέχρι στιγμής από καμία πηγή της Amazon.

To σενάριο του Call of Duty: Black Ops 2 λαμβάνει χώρα στο 2025 όπου υπάρχει ψυχρός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας. Οι δύο υπερδυνάμεις μάχονται με στόχο να βάλουν στο χέρι σπάνια μεταλλεύματα τα οποία χρειάζονται για την κατασκευή νέων συσκευών υψηλής τεχνολογίας εκείνης της εποχής. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου και μέχρι τότε δείτε το video που ακολουθεί για να πάρετε μια γεύση του τι θα δούμε.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση