Custom gaming PC μέσα σε ένα mini Tesla Model S που μπορείς να οδηγήσεις!

You are currently viewing Custom gaming PC μέσα σε ένα mini Tesla Model S που μπορείς να οδηγήσεις!

Όχι δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ο γνωστός YouTube Marques Brownlee σε συνεργασία με την Origin PC έφτιαξε ένα απίστευτο custom gaming σύστημα το οποίο βασίζεται σε ένα Tesla Model S, ρεπλίκα του πραγματικού κατασκευασμένο για παιδιά!

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος είναι άκρως εντυπωσιακά βασίζεται σε έναν AMD Ryzen 9 3900X, (12 πυρήνες και 24 threads), κάρτα γραφικών βασισμένη στο Nvidia RTX 2080 Ti με 11GB αποκλειστικής μνήμης και motherboard το ASRock X570 Phantom Gaming ITX/TB3.

Μαζί έρχονται 32GB μνήμης RAM Dominator Platinum της Corsair χρονισμένη στα 3.200MHz, ενώ στη θέση του αποθηκευτικού μέσου υπάρχει ένα Μ2 Corsair MP600 Gen4 χωρητικότητας 2TB και επιπλέον ένας SSD Samsung 860 PRO χωρητικότητας 4ΤΒ.

Το σύστημα έρχεται με υδρόψυξη Hydro X Cooling της Corsair τόσο για τον επεξεργαστή όσο και για την κάρτα γραφικών.

Τώρα έρχονται τα δύσκολα… η τιμή του ξεκινάει λίγο πάνω από τα 13.000 δολάρια ΗΠΑ και μπορείτε στη σελίδα της Origin PC να παραγγείλετε το Ludicrous PC, όπως ονομάζεται, ενώ υπάρχει δυνατότητα για να επιλέξετε το χρώμα του Tesla Model S και τις ζάντες, αλλά και το χρώμα του ανεμιστήρα της υδρόψυξης και μερικά επιπλέον περιφερειακά εφόσον τα χρειαστείτε.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση