Δείτε το νέο multiplayer mode του Crysis 3 [VIDEO]

You are currently viewing Δείτε το νέο multiplayer mode του Crysis 3 [VIDEO]

Το Crysis 3 το περιμένουμε τον ερχόμενο Φεβρουάριο, η Electronic Arts όμως δημοσίευσε ένα ακόμη trailer για τον νέο τίτλο. Σε αυτό το video μπορείτε να δείτε το νέο multiplayer mode με την ονομασία Hunter

Στο νέο αυτό multiplayer mode θα βρείτε δύο Nanosuit Hunters εναντίον 14 Cell Troopers, ενώ δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να επιλέξει πλευρά. Το αποτέλεσμα φαίνεται εντυπωσιακό από πλευράς δράσης.

Δείτε το video που ακολουθεί.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση