Δωρεάν λευκά Xbox One για το προσωπικό της Microsoft

You are currently viewing Δωρεάν λευκά Xbox One για το προσωπικό της Microsoft

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια μεγάλη εταιρεία αποφασίζει να “τιμήσει” το προσωπικό της με ένα δωράκι, στην προκειμένη περίπτωση με μια κονσόλα

Η Microsoft άλλωστε στο παρελθόν έχει χαρίσει διάφορα από τα προϊόντα που έχει φέρει στη αγορά στους υπαλλήλους της όπως κινητά, ταμπλέτες και media players. Αυτή τη φορά, κατά τα φαινόμενα, την τιμητική του θα έχει το Xbox One, σε λευκό χρωματάκι με διάφορες ασημο-γκρι παρεμβάσεις [αυτομάτως και συλλεκτικό], το οποίο μάλιστα θα φέρει και την επιγραφή “I Made This” κάνοντας ακόμα πιο υπερήφανο τον κάτοχο του.

XboXG960

Χαρακτηρίζεται ως “Xbox One Employee Ship Gift” και ένα μέλος της ομάδας που εργάστηκε για την υλοποίηση της κονσόλας, διαλαλεί ότι το έχει ήδη στην κατοχή του. Μάλιστα το πακέτο συνοδεύεται και από μία προνομιακή μεταχείριση με δωρεάν παιχνίδια και υπηρεσίες, ειδικά για αυτούς τους λίγους και τυχερούς.

Εάν δεν πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας, συνοδευόμενο από μια καλή επεξεργασία στο Photoshop, τότε κάποιοι θα αποκτήσουν ένα μεγάλο χαμόγελο και μια δωρεάν κονσόλα σύντομα.

XboXGC960

Πόσο σύντομα ; Δυστυχώς, δεν μπορούμε ακόμα να σας απαντήσουμε μιας και ημερομηνία διάθεσης του One δεν έχει γίνει γνωστή.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση