Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το GTA V

You are currently viewing Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το GTA V

Και ενώ ανυποψίαστοι εχθές αργά κάναμε την καθημερινή μας βόλτα στο internet έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι η Rockstar ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου και πολύ-αναμενόμενου Grand Theft Auto V

Για να μην γράφουμε πολλά και το καθυστερούμε το GTA V θα κυκλοφορήσει για τις κονσόλες μας στις 17 Σεπτεμβρίου 2013 σύμφωνα με την ανακοίνωση της Rockstar. Εμείς εκεί που χαρήκαμε, ξενερώσαμε λίγο με την καθυστέρηση γιατί να θυμάστε θα βλέπαμε το GTA V κάποια στιγμή τον ερχόμενο Μάιο.

Τουλάχιστον η ανακοίνωση της εταιρείας αναγνωρίζει αυτή την καθυστέρηση μας ζητά συγνώμη και μας ενημερώνει ότι η καθυστέρηση θα αξίζει. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από αντίστροφη μέτρηση.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση