Έρχεται expansion για το Civilization V τον Ιούνιο

You are currently viewing Έρχεται expansion για το Civilization V τον Ιούνιο

Την πέμπτη συνέχεια του θρυλικού Civilization οι φανατικοί του είδους την περίμεναν καιρό. Τώρα και μέχρι τον Ιούνιο όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να κάνουν υπομονή για την κυκλοφορία του πρώτου expansion για το αγαπημένο τους Civilization V

Το όνομα του expansion για το Civilization V του Sid Meier θα φέρει το όνομα Civilization V: Gods and kings και developer θα είναι η γνωστή Firaxis Games.

Στόχος είναι να επιστρέψουν μερικά χαρακτηριστικά που οι χρήστες του Civlization είχαν λατρέψει και αυτά απουσίαζαν από την πέμπτη συνέχεια της σειράς η οποία παρουσιάστηκε το 2010.

Στα χαρακτηριστικά που θα προστεθούν περιλαμβάνεται ένα νέο σύστημα θρησκειών, ενώ επιστρέφει η αγαπημένη μας κατασκοπία, τα οποία είναι αλήθεια ότι και στον υπογράφων που είναι φανατικός της σειράς είχαν λείψει.

Επειδή όμως ένα expansion που απλά θα προσέθετε αγαπημένα χαρακτηριστικά σε ένα ήδη πολύ καλό strategy game, θα ήταν … μισό, το νέο expansion θα φέρει επιπλέον πολιτισμούς για να επιλέξετε και να ανταγωνιστείτε μαζί τους. Στα σχέδια είναι να προστεθούν εννέα πολιτισμοί, μεταξύ αυτών οι Κέλτες, Βυζαντινοί, Μάγια και οι Ολλανδοί. Επιπλέον μερικοί από τους αρχικούς πολιτισμούς θα έχουν ελαφρά διαφορετικά χαρακτηριστικά έτσι ώστε να ταιριάξουν καλύτερα με τις αλλαγές που θα φέρει το Gods and Kings.

To expansion αναμένεται το νωρίτερο στα τέλη Μαϊου και θα διατεθεί τόσο από καταστήματα όσο και μέσα από το Steam με τιμή 29,99 δολάρια.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον και μέχρι τότε δείτε ένα video trailer του Civlization V.

Πηγή: Gamespot

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση