Έρχεται την επόμενη εβδομάδα το Gran Turismo 6;

You are currently viewing Έρχεται την επόμενη εβδομάδα το Gran Turismo 6;

Οι προσκλήσεις ξεκίνησαν να μοιράζονται εχθές και αφορούν ένα event που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαίου στην πίστα του Silverstone για τα 15 χρόνια του Gran Turismo. Εκεί όμως όλα δείχνουν ότι θα δούμε και κάτι νέο.

Οι φήμες πλέον έχουν πάρει φωτιά και θα τολμήσουμε να γράψουμε ότι φαίνεται πως έχουν βάση. Ας θυμηθούμε ότι κατά την κυκλοφορία του Gran Turismo 5 ο Kazunori Yamauchi [Kaz] είχε ήδη δηλώσει από τότε ότι το επόμενο Gran Turismo βρισκόταν ήδη υπό ανάπτυξη. Επιπλέον το τελευταίο διάστημα κάποιες αλυσίδες καταστημάτων – στο εξωτερικό – έχουν καταχωρήσει στο παιχνίδι στους κωδικούς τους.

invite-gt-2013

Τώρα αν η ανακοίνωση που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα αφορά τίτλο του PlayStation 3 ή του PlayStation 4 είναι κάτι δεν γνωρίζει κανείς. Αντίστοιχα εξαιρετικά δύσκολη είναι η πρόβλεψη για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Gran Turismo 6 και το κυριότερο αν αυτή η ημερομηνία θα τηρηθεί.

Ας κάνουμε όλοι μαζί υπομονή μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση