Έρχεται το Grand Theft Auto Online

You are currently viewing Έρχεται το Grand Theft Auto Online

Έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό ότι η Rockstar ετοιμάζει την online έκδοση του εξαιρετικά δημοφιλούς Grand Theft Auto [GTA], τώρα όμως η εταιρεία αποκαλύπτει το επίσημο πρόγραμμα κυκλοφορίας για να μάθουμε ότι είναι μια ανάσα μακριά.

Το δύσκολο κομμάτι στη δημιουργία της online έκδοσης του GTA ήταν η εμπειρία gaming η οποία στο single player είναι εξαιρετική και προφανώς πρέπει να παραμείνει έτσι και στην online multiplayer έκδοση για να γίνει αποδεκτή από το κοινό του GTA.

Άλλωστε το GTA Online περιλαμβάνεται δωρεάν όταν κάποιος αγοράσει το GTA V που μόλις κυκλοφόρησε, ενώ σήμερα κάποια στιγμή αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα μικρό update τόσο για το Xbox LIVE όσο όμως και το PlayStation Network.

Μετά το update θα είστε έτοιμοι να συνδεθείτε στο online mode του παιχνιδιού απλά πηγαίνοντας στο Online pane το οποίο μετά το update θα ενεργοποιηθεί.

Ενδιαφέρουσα είναι η αποκάλυψη της Rockstar ότι τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο GTA Online συμβαίνουν μερικούς μήνες πριν την κύρια ιστορία του GTA V, οπότε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα prequel του GTA V. Οι παίκτες θα είναι σε θέση να κυκλοφορούν στην πόλη του Los Santos και να παίρνουν μέρος σε αποστολές με αναγνωρισμένους χαρακτήρες του σεναρίου, μεταξύ αυτών θα είναι οι homies του Franklin και ο Lamar.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση