Grand Theft Auto V, η Rockstar απαντά σε όλες σου τις απορίες

You are currently viewing Grand Theft Auto V, η Rockstar απαντά σε όλες σου τις απορίες

Η Rockstar εταιρεία ανάπτυξης των παιχνιδιών της σειράς Grand Theft Auto, ανέβασε στο site της απαντήσεις σε πολλές απορίες που είχαμε όλοι μας μέχρι σήμερα για το επερχόμενο Grand Theft Auto V.

Οι πλέον ενδιαφέρουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις βασικοί χαρακτήρες του νέου GTA V, οι Michael, Franklin και Trevor θα έχουν τη δίκη τους ζωή στο παιχνίδι, τους φίλους τους, τις οικογένειες τους και τη δική τους ξεχωριστή δουλειά. Αυτό σημαίνει ότι ο gamer θα έχει δυνατότητα εναλλαγής χαρακτήρων στο παιχνίδι, διευκρινίστηκε όμως ότι αυτό δεν θα είναι δυνατό κατά τη διάρκεια των αποστολών. Επιπλέον ο κάθε ένας από τους τρεις χαρακτήρες θα μπορεί να εντοπίσει και να μιλήσει με τους άλλους δύο, χωρίς όμως να υπάρχει η δυνατότητα να τους σκοτώσει.

Επιπλέον η Rockstar αποκάλυψε ότι το GTA V θα κυκλοφορήσει για όλες τις next-gen κονσόλες και πιθανόν τα PC, δίνοντας προφανώς μεγαλύτερη έμφαση στις εκδόσεις για PlayStation 3 και Xbox 360. Στις 17 Σεπτεμβρίου θα δούμε το παιχνίδι για τις δύο ιδιαίτερα δημοφιλής κονσόλες, ενώ δεν αποκλείετε αργότερα να το δούμε για PlayStation 4 και Xbox One.

Πηγή

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση