Humble Bundle Weekly και Indie 8 με δελεαστικές προτάσεις [VIDEO]

You are currently viewing Humble Bundle Weekly και Indie 8 με δελεαστικές προτάσεις [VIDEO]

Πιστό στην παράδοση και τις επιλογές του το Humble Bundle, αυτή την εβδομάδα, αιφνιδίασε και έκανε διαθέσιμα προς τους χρήστες δύο πολύ καλά “πακέτα”, σε αρκετά χαμηλή τιμή. 

Το πρώτοHumble Indie Bundle 8, ακολουθεί την κλασική προσέγγιση των έως τώρα προσφορών, από τον τομέα των ανεξάρτητων κατασκευαστών, δίνοντας μας την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε την συλλογή μας με 7 νέους τίτλους και την ηχητική τους επένδυση, όπου αυτή είναι διαθέσιμη, σε MP3/Flac μορφή.

Οι τίτλοι αναλυτικότερα είναι : Hotline Miami της Dennaton Games, το Proteus της Twisted Tree, το Little Inferno της Tomorrow Corporation, το Awesomenauts της Ronimo Games, το Capsized της Alientrap, το Thomas Was Alone του Mike Bithell και το Dear Esther της thechineseroom.

EFFCCGhb960

Την στιγμή που γράφτηκε το άρθρο αυτό, η τιμή του πακέτου βρισκόταν στα 4,33 ευρώ, τα οποία φυσικά μοιράζονται μεταξύ κατασκευαστών, EFF και Child’s Play Charity.

HBTTGthd960

Το δεύτερο και πιο ενδιαφέρον πακέτο είναι το Humble Bundle Weekly, πακέτο που ανανεώνεται ανά εβδομάδα όπως φανερώνει και ο τίτλος του και αυτή τη φορά μας έρχεται και αυτό με 7 τίτλους από την Telltale Games.

Περιέχει τα : Back to the Future: The Game, Sam & Max: The Devil’s Playhouse, Poker Night at the Inventory, Wallace & Gromit’s Grand Adventures, Nelson Tethers: Puzzle Agent, Puzzle Agent 2 και Hector: Badge of Carnage. Αν τώρα προσφέρετε παραπάνω από τα 3,20 ευρώ, μέση τιμή του πακέτου, θα λάβετε και τα 5 επεισόδια του The Walking Dead καθώς και δύο OSTs.

Η προσφορά τρέχει, στο πρώτο για 11 ημέρες ακόμα και στο δεύτερο για άλλες 6, ενώ όπως πάντα τα παιχνίδια – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως το Wallace & Gromit’s Grand Adventures εδώ [Windows Only]– είναι crossplatform, DRM-free και μπορούν να περαστούν με τα αντίστοιχα “κλειδιά” στον λογαριασμό σας στο Steam.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση