Η AMD δεν περιμένει το DirectX12 API στα Windows 8.1 “Blue”

You are currently viewing Η AMD δεν περιμένει το DirectX12 API στα Windows 8.1 “Blue”

Ο αντιπρόεδρος του Global Channel Sales τμήματος της AMD σε συνέντευξη του στο γερμανικό Heise.de δήλωσε ότι η εταιρεία του δεν περιμένει την εμφάνιση του DirectX 12 ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της μεγάλης αναβάθμισης Windows 8.1 “Blue”

Ross Taylor λοιπόν, που πριν την μετάβαση του στην AMD εργαζόταν για την Nvidia και ήταν υπεύθυνος για το πρόγραμμα “The way it’s meant to be played”, δήλωσε ότι λόγω αυτής της καθυστέρησης η εταιρεία του θα προσθέσει άλλου είδους πρωτοποριακές τεχνολογίες στους γραφικούς επεξεργαστές της, προκειμένου να ανταμείψει τους υποψήφιους αγοραστές της.

BF4960

Ταυτόχρονα η εκστρατεία “Never Settle”, η παροχή δηλαδή δωρεάν τίτλων παιχνιδιών με κωδικό εξαργύρωσης από γνωστά online καταστήματα μαζί με την αγορά ανταλλακτικών από την AMD, θα συνεχιστεί και δεν αποκλείει το γεγονός να δούμε και το Battlefield 4 σε ένα από αυτά.

Στην ερώτηση αν η τιμή για την άδεια ανά τίτλο είναι τα 14 δολάρια ΗΠΑ προτίμησε να κρατήσει ουδέτερη στάση, διευκρινίζοντας ότι τίτλος με τίτλο έχουν μεγάλες διαφορές στην τιμολόγηση.

NSett960

Η επόμενη γενιά του DirectX αναμένεται να φέρει πολλές αλλαγές στον τομέα του gaming και κυρίως στην αγορά του hardware, καθώς νέοι επεξεργαστές και περισσότερη μνήμη θα χρειαστεί για την υλοποίηση τους, με τις δύο μεγάλες εταιρείες να “σύρουν” λογικά πρώτες το “χορό” των κερδών.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση