Η Sony απενεργοποιεί features του PSN για το Ευρωπαϊκό PS4

You are currently viewing Η Sony απενεργοποιεί features του PSN για το Ευρωπαϊκό PS4

Σήμερα είναι η ημέρα που το PlayStation 4 κυκλοφορεί επίσημα στην Ευρωπαϊκή αγορά – όχι στην Ελληνική, μην μπερδεύεσαι – και η Sony ανακοίνωσε ότι αρκετά χαρακτηριστικά του PSN θα είναι απενεργοποιημένα.

Καταρχήν μην εκνευρίζεσαι μιας και σήμερα PlayStation 4 στην Ελλάδα δεν θα δεις, τουλάχιστον κάτω από την τηλεόραση σου. Συνεχίζοντας τώρα θα αναφέρουμε ότι η Sony επέλεξε την απενεργοποίηση κάποιων χαρακτηριστικών του PSN έτσι ώστε να μην υπάρξει κρασάρισμα του δικτύου, όπως αντίστοιχα έγινε με την κυκλοφορία της κονσόλας στην άλλη πλευρά του ατλαντικού.

Τα χαρακτηριστικά που θα απενεργοποιηθούν σήμερα θα ενεργοποιούνται σιγά-σιγά τις επόμενες ημέρες, προφανώς με βάση το φόρτο του PSN. Το ενδιαφέρον είναι πως τα χαρακτηριστικά που θα απενεργοποιηθούν δεν αφορούν το multiplayer, τη συλλογή trophies και άλλα αντίστοιχα που μπορούν να επηρεάσουν τη … ζωή σας ως gamer.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση