“Ignite Your Spark” με το Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers [VIDEO]

You are currently viewing “Ignite Your Spark” με το Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers [VIDEO]

Το Magic: The Gathering είναι το πρώτο και πιο δημοφιλές παιχνίδι ανταλλαγής καρτών, με περισσότερους από 12 εκατομμύρια παίκτες αλλά και οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Κυκλοφορεί σε 11 γλώσσες και παίζεται σε πάνω από 70 χώρες

Η Wizards of the Coast λοιπόν ανακοίνωσε πρόσφατα την νέα σειρά Magic 2014, η οποία περιλαμβάνει το Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers.

και το Magic 2014 – Core Set για το κλασικό παιχνίδι με τις συλλεκτικές κάρτες TCG [Trading Card Game] καθώς και το Magic Online, το οποίο όμως διατίθεται προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ.

MTGdecks

Επίσης για πρώτη φορά το Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers, θα διατίθεται και σε πλατφόρμα Android αλλά και σε iPad, Xbox LIVE Arcade, Steam και PlayStation Network, με στόχο να προσφέρει στους παίκτες, συναρπαστικές νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά, καθώς θα συνεργάζονται με την Planeswalker Chandra Nalaar για να εντοπίσουν και να καταστρέψουν έναν επικίνδυνο εχθρό Planeswalker.

MTGChandra

Μια συναρπαστική ιστορία και μία “δυνατή” ενοποίηση με το Magic 2014 – Core Set να χαρίζει νέες εμπειρίες στους παίκτες, με αποκορύφωμα τη Μαγική Γιορτή στα τέλη του καλοκαιριού που σίγουρα θα κάνει όλους τους φίλους του Magic, να τρέξουν στα καταστήματα.

Οι παίκτες στην ουσία αναλαμβάνουν το ρόλο των Planeswalkers, ισχυρών μάγων που μάχονται εναντίον άλλων για δόξα, γνώση και κατακτήσεις. Τα όπλα τους περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, ξόρκια, πλάσματα και χειροποίητα αντικείμενα που συγκεντρώθηκαν από έναν τεράστιο και μοναδικό κόσμο φαντασίας. Με πάνω από 12.000 διαφορετικές κάρτες, το Magic προσφέρει ασυναγώνιστο game play, με πολλά επίπεδα επιλογής και προσαρμογής για τους παίκτες του.

MTGAndroid

Το Magic 2014 βασίζεται στην επιτυχία των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers με την προσθήκη φυσικά νέων χαρακτηριστικών, δημιουργώντας έναν ακόμη πιο δυνατο δεσμό μεταξύ online και offline παιχνιδιού, δυό κόσμων σε έναν, χάρη στο νέο συναρπαστικό storyline.

Με την διάθεση 10 καινούργιων decks15 νέες συναντήσεων και 10 νέων puzzle challenges το Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers καλεί όλους τους πιστούς οπαδούς του αλλά και όσους που επιθυμούν να ταξιδέψουν στον φανταστικό αυτό μαγικό κόσμο, με ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα εκμάθησης όπου οι νέοι παίκτες θα μάθουν κάθε πτυχή του παιχνιδιού ενώ ταυτόχρονα προηγμένες λειτουργίες game play και επιλογές παρέχονται και για τους πιο έμπειρους παίκτες.

Σε δήλωση του ο Worth Wollpert, Executive Producer του Magic: The Gathering, της εταιρείας Wizards of the Coast, είπε :

«Το Magic: TheGathering – Duels of the Planeswalkers, ενθουσίασε και συνεπήρε τους παίκτες από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε, το 2009 ενώ συνεχίζει να είναι ο καλύτερος τρόπος και για τους νέους παίκτες να μάθουν πώς να παίζουν Magic. Φέτος, με την προσθήκη μιας πέμπτης πλατφόρμας, αυτής του Android, σε συνδυασμό με τα νέα χαρακτηριστικά και έναν καλύτερο συνδυασμό μεταξύ του online και offline παιχνιδιού,  συνεχίζουμε να προσφέρουμε μία απίστευτη εμπειρία gaming».

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση