Ίσως καθυστερήσει η κυκλοφορία του GTA V

You are currently viewing Ίσως καθυστερήσει η κυκλοφορία του GTA V

Το GTA V το περιμένουμε πως και πως να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2013, αλλά σύμφωνα με αναλυτή της βιομηχανίας του gaming αυτό ίσως καθυστερήσει.

Συγκεκριμένα ο αναλυτής αναφέρει ότι η Rockstar ίσως να μην καταφέρει να κυκλοφορήσει το επερχόμενο GTA V τον ερχόμενο Μάρτιο και αυτό το βασίζει σε κάποιες εικασίες που αναφέρει σε επενδυτές της αγοράς.

Ο Colin Sebastian, αναλυτής στη Robert W. Baird αναφέρει ότι μέχρι στιγμής η Rockstar δεν έχει αναφέρει κάτι οριστικό για τον χρόνο κυκλοφορίας του τίτλου. Επιπλέον οι retailers χρειάζονται 4 έως 6 μήνες προετοιμασίας για την κυκλοφορία ενός τίτλου του μεγέθους του GTA V και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση. Τέλος αναφέρει ότι η Rockstar έχει ως πρώτη προτεραιότητα της την ποιότητα του παιχνιδιού και όχι την ημερομηνία κυκλοφορίας, κάτι που εύκολα μπορεί να μετακινήσει την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση