Έρχεται το Max Payne 3 [VIDEO]

You are currently viewing Έρχεται το Max Payne 3 [VIDEO]

Το πρώτο Max Payne παρουσιάστηκε το 2001 και εκείνη την εποχή έκανε αίσθηση στους gamers μιας και ήταν το πρώτο παιχνίδι που χρησιμοποιούσε bullet time-based μάχες με όπλα, κάτι ανάλογο με την ταινία Matrix εκείνης της περιόδου. Η Rockstar Games έκανε διαθέσιμη μια πρώτη γεύση από το Max Payne 3 που θα δούμε τον ερχόμενο μήνα.

Η τρίτη έκδοση του first person shooter από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα δεν θα απογοητεύσει τους απανταχού fans του Max Payne. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 18 Μαϊου για PlayStation 3 και XBox 360, ενώ η έκδοση για PC θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουνίου. Στο Max Payne 3 υπάρχει ένα multiplayer mode το οποίο σύμφωνα με τη Rockstar Games θα υποστηρίζει το bullet time, κάτι που φαντάζει τουλάχιστον ενδιαφέρον για ιντερνετικό παιχνίδι με συμπαίκτες άλλους χρήστες. Επιπλέον το Gang Wars multiplayer mode που θα είναι διαθέσιμο στο παιχνίδι βασίζεται σε campaigns που θα βρει κανείς στο single player mode.

Μέχρι τότε – και για να ανάψουν τα αίματα – δείτε το παρακάτω video trailer από το επερχόμενο game.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση