Νέα προσφορά used games από τα Public

You are currently viewing Νέα προσφορά used games από τα Public

Τα καταστήματα Public, παρέχουν για τους επισκέπτες τους την υπηρεσία Used Games και για λίγες μέρες κάνουν μια gameati καλοκαιρινή προσφορά αφού, μέχρι τις 4/8, με την επιστροφή 3 παλιών games προσφέρουν οποιοδήποτε νέο game στη μισή τιμή.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της αποκλειστικής υπηρεσίας used games των Public, οι απανταχού gamers έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν οποιοδήποτε νέο game με έκπτωση 50%, επιστρέφοντας οποιαδήποτε 3 από τα παλιά τους games. Η προσφορά δεν ισχύει για collector’s edition games αλλά και όταν η αξία των επιστρεφόμενων games είναι πάνω από το 50% της αξίας του επιλεγμένου νέου game. Στη δεύτερη περίπτωση γίνεται κανονικά η χρήση της υπηρεσίας Used Games.

Με την υπηρεσία Used Games ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα είτε να αγοράσει used games σε προσιτές τιμές, είτε να επιστρέψει όσα παλιά games επιθυμεί, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα used games συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 90 ημερών. Η υπηρεσία ισχύει για παιχνίδια που αφορούν στις κονσόλες Playstation 2, Playstation 3, PSP, PS Vita, Xbox 360, Nintendo DS & 3DS και Wii.

Τα καταστήματα Public διαθέτουν μια διαρκώς ανανεωμένη λίστα gaming που περιέχει περισσότερους από 2.500 τίτλους γεγονός που τα καθιστά ως τον απόλυτο προορισμό για gaming.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.