Need For Speed Most Wanted για Wii U

You are currently viewing Need For Speed Most Wanted για Wii U

Η Electronic Arts ανακοίνωσε σήμερα ότι το ιδιαίτερα δημοφιλές Need for Speed Most Wanted θα κυκλοφορήσει σύντομα για το Nintendo Wii U.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το Need for Speed Most Wanted θα το δούμε στο Wii U την άνοιξη και συγκεκριμένα στις 19 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και στις 21 Μαρτίου στην Ευρώπη.

Τρία μοναδικά χαρακτηριστικά θα έρθουν αποκλειστικά για το GamePad controller του Wii U, ενώ μαζί με το παιχνίδι θα υπάρχει και bonus περιεχόμενο. Το παιχνίδι θα διαθέτει έναν νέο co-op mode το οποίο θα ονομάζεται co-driver και θα επιτρέπει στον ένα χρήστη να δρα ως συνοδηγός παρέχοντας βοήθεια στον οδηγό με βάση έναν πλήρως interactive χάρτη.

Επιπλέον το παιχνίδια θα έρθει με αυτοκίνητα όπως τα McLaren F1 LM, Lamborghini Aventador J, Pagani Zonda R, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, και Hennessey Venom GT Spyder. Η τιμή διάθεσης του στις ΗΠΑ θα είναι 60 δολάρια.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση