Πρώτη γεύση από το Total War: Rome II, η πολιορκία της Καρχηδόνας [VIDEOS]

You are currently viewing Πρώτη γεύση από το Total War: Rome II, η πολιορκία της Καρχηδόνας [VIDEOS]

Στις αρχές Ιουλίου η SEGA είχε ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει το Total War: Rome II. Εχθές ανέβηκε ένα ενδιαφέρον video in-game footage.

Η ιστορία που αφορά το συγκεκριμένο video το οποίο είναι υποτιτλισμένο στα Ελληνικά, έχει να κάνει με την πολιορκία της Καρχηδόνας.

Το έτος είναι 146 π.χ. και ο Ρωμαίος στρατηγός Σκιπίων Αιμιλιανός έχει σταλεί στην Καρχηδόνα με στόχο να φέρει λύση στο αδιέξοδο που βρίσκονται οι Ρωμαϊκές λεγεώνες. Η πολιορκία κρατά τρία χρόνια και το τίμημα για να πέσει η Καρχηδόνα θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο από αυτό που περιμένει η Ρώμη.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περίπου ένα έτος από σήμερα, το φθινόπωρο του 2013 για PC.

Δείτε και το live action trailer που είχαμε δει στις 3 Ιουλίου.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση