Σήμερα κυκλοφορεί το The Last of Us για PlayStation 3 [VIDEO]

You are currently viewing Σήμερα κυκλοφορεί το The Last of Us για PlayStation 3 [VIDEO]

Μια μεγάλη αποκλειστική κυκλοφορία αποκλειστικά για το PlayStation 3 γίνεται διαθέσιμη σήμερα στα καταστήματα. Το The Last Of Us είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τίτλος για την κονσόλα της Sony.

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για το The Last Of Us ξεκινά με το σενάριο του παιχνιδιού το οποίο σας μεταφέρει στο κοντινό μέλλον, σε μια μεταποκαλυπτική εποχή.

Αν τα ζόμπι είναι το φόρτε σας, τότε το The Last Of Us θα είναι ο αγαπημένος σας τίτλος για το καλοκαίρι. Το σενάριο θέλει ένα ιό να έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη τα τελευταία 20 χρόνια. Φυσικά αυτός ο ιός μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι, ενώ ταυτόχρονα έχει ενδυναμώσει και τη φυσική χλωρίδα. Έτσι εξηγούνται μικρές … ζούγκλες μέσα στις πόλεις.

Όσοι δεν έχουν μολυνθεί από τον φοβερό αυτό ιό ζουν σε καραντίνα, σε περιοχές οι οποίες φρουρούνται και ελέγχονται από τον Αμερικάνικο στρατό – ποιον άλλο φυσικά. Ένας τύπος με το όνομα Joel, τον οποίο εύκολα θα ονομάζαμε μαυραγορίτη υπόσχεται να μεταφέρει την Ellie, ένα κορίτσι 14 ετών εκτός της ζώνης που φρουρεί ο στρατός, σε μια αντιστασιακή ομάδα με το όνομα Fireflies.

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν τους κυνηγούν μόνο τα ζόμπι, αλλά ο στρατός και όποιος άλλος άσχετος βρεθεί στη μέση μιας και τους θεωρεί απειλή.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι το λιγότερο εντυπωσιακά, ενώ αρκετοί χρήστες αναφέρουν ήδη ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε PlayStation 3. Ένα πολύ μεγάλο θετικό για τον τίτλο είναι ότι η Sony Hellas κυκλοφορεί το παιχνίδι στη χώρα πλήρως εξελληνισμένο. Τα πάντα είναι στα Ελληνικά, μενού, τίτλοι, υπότιτλοι κατά την διάρκεια των διαλόγων – με πολύ καλή μετάφραση – κάνουν το The Last Of Us ένα ακόμα λόγο να το περιλάβετε στη συλλογή σας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση