Star Trek The Game – Μια αξέχαστη μάχη [VIDEOS]

You are currently viewing Star Trek The Game – Μια αξέχαστη μάχη [VIDEOS]

Στις 23 Απριλίου αναμένεται η κυκλοφορία του Star Trek The Game, λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία της νέας ταινίας Star Trek: Into Darkness. Το Star Trek όμως έχει τεράστια ιστορία και έτσι το trailer του παιχνιδιού βασίζεται σε μια μάχη που έγινε πριν από 46 ολόκληρα χρόνια.

Πρωταγωνιστής βέβαια σε αυτή την ιστορική μάχη ο θρυλικός James T. Kirk, τον οποίο ενσάρκωσε με ιδιαίτερη επιτυχία ο William Shatner και ο αντίπαλος του, ένα ανθρωποειδές ερπετό από τη Συνομοσπονδία των Gorn [η οποία αργότερα επί εποχής Star Trek: Enterprise έγινε γνωστή Ηγεμονία των Gorn].

Ξεπερνώντας την ιστορία του … μέλλοντος σύμφωνα με τα όσα διαδραματίζονται στο σύμπαν του Star Trek, το ενδιαφέρον και χιουμοριστικό είναι ότι αυτή η μάχη που ο Captain Kirk έδωσε πριν από 46 χρόνια, δίνεται και πάλι εν έτη 2013 με τον William Shatner στα 82 του και το Gorn, όπως θα δείτε και στο video, γερασμένο επίσης.

Απολαύστε την αυθεντική μάχη με τους δύο πρωταγωνιστές στα νιάτα τους.

και την μάχη του 2013 με την ευκαιρία κυκλοφορίας του Star Trek The Game.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση