Steam, μεγάλες εκπτώσεις στους τίτλους για Linux

You are currently viewing Steam, μεγάλες εκπτώσεις στους τίτλους για Linux

To Steam, η γνωστή και αγαπημένη πλατφόρμα διανομής και πώλησης παιχνιδιών, συμπεριέλαβε πρόσφατα στο ψηφιακό της κατάστημα και τίτλους για Linux

Το γεγονός αυτό αντιμετωπίστηκε αρχικά με δυσπιστία αλλά οι περισσότεροι χρήστες Linux ένιωσαν μεγάλη χαρά που επιτελούς το λειτουργικό τους σύστημα θα έχει την υποστήριξη μιας τόσο μεγάλης κοινότητας όπως αυτή, πόσο μάλλον όταν το πιο αδύναμο σημείο του είναι ο τομέας του gaming.

Η Valve λοιπόν, η εταιρεία που υλοποίησε το Steam υπό την καθοδήγηση του Gabe Newell το 2003, προσφέρει από σήμερα και μέχρι τις 21 Φεβρουάριου όλους τους τίτλους για Linux με μεγάλη έκπτωση, φτάνοντας μέχρι και 80% για ορισμένους από αυτούς.

Steam-linux-Games960

Οι χρήστες του Ubuntu Linux ήταν οι πρώτοι που ήρθαν σε επαφή με το Steam, όσον άφορα τον client του γνωστού καταστήματος. Αρχικά διατέθηκαν δυο πλέον κλασσικοί τίτλοι, το Team Fortress 2 και στη συνέχεια το Half Life.

Όσον αφορά τις Ubuntu-based διανομές πλέον διατίθεται και το ανάλογο αρχείο εγκατάστασης [.deb] .

Όσοι πιστοί προσέλθετε και επωφεληθείτε.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση