Τέλος για το PlayStation 2

You are currently viewing Τέλος για το PlayStation 2

Βρίσκεται στην αγορά περισσότερο από 12 χρόνια, έχει πουλήσει τουλάχιστον 155 εκατομμύρια κονσόλες και σήμερα η Sony ανακοίνωσε ότι το PlayStation 2 περνάει στην ιστορία αφού σταματά η παραγωγή του.

Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι gamers, είναι συγκινημένοι με αυτή την είδηση αφού το PlayStation 2 [PS2] είναι η πλέον επιτυχημένη κονσόλα και 12 χρόνια μετά την κυκλοφορία της στις 4 Μαρτίου 2000 συνεχίζει το κοινό να την εκτιμά αγοράζοντας την ακόμα, αλλά και η βιομηχανία παιχνιδιών να σχεδιάζει παιχνίδια για αυτή.

Για την ώρα η ανακοίνωση της Sony αφορά την διακοπή της κυκλοφορίας της δημοφιλούς κονσόλας στην αγορά της Ιαπωνίας και δεν υπάρχει πληροφορία για την διακοπή της διάθεσης του PS2 στις υπόλοιπες αγορές. Παρόλα αυτά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, οπότε φανταζόμαστε ότι σύντομα θα έχουμε την πλήρη διακοπή διάθεσης της κονσόλας αφού τα αποθέματα θα τελειώσουν κάποια στιγμή.

Τουλάχιστον έχετε ακόμα χρόνο οι πλέον ευαίσθητοι να την δείτε για λίγες μόνο εμφανίσεις ακόμα στα καταστήματα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση