Το God of War: Ascension θα έρθει με Ελληνικά

You are currently viewing Το God of War: Ascension θα έρθει με Ελληνικά

Η επόμενη μεγάλη κυκλοφορία για το PlayStation το οποίο θα κυκλοφορήσει πλήρως προσαρμοσμένο στα Ελληνικά είναι το God of War: Ascension σύμφωνα με πληροφορίες από τη Sony Hellas.

Όπως όλα δείχνουν το God of War: Ascension θα έρθει με πλήρως εξελληνισμένο μενού, ενώ φαίνεται πως θα υπάρχει και η δυνατότητα ορισμού των φωνών των χαρακτήρων του παιχνιδιού στα Ελληνικά.

Μπράβο στη Sony Hellas που σε δύσκολες ημέρες συνεχίζει να υποστηρίζει τον Έλληνα gamer.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση