Το γραφικό περιβάλλον στο νέο PlayStation 4 … χωρίς το PS4 [VIDEO]

You are currently viewing Το γραφικό περιβάλλον στο νέο PlayStation 4 … χωρίς το PS4 [VIDEO]

Την Παρασκευή κυκλοφόρησε επίσημα στις ΗΠΑ το PlayStation 4 και η Sony δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube ένα video στο οποίο παρουσιάζει το νέο γραφικό περιβάλλον. Εμείς το είδαμε, αλλά PlayStation 4 δεν είδαμε.

Η Sony Hellas την Παρασκευή, επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του PlayStation 4 στις ΗΠΑ, έστειλε την ολοκαίνουργια κονσόλα σε ένα πλήθος Ελληνικών sites, όχι όμως σε εμάς για να δούμε τη νέα κονσόλα από κοντά και βέβαια να σας την παρουσιάσουμε. Προτίμησε να τη στείλει σε sites που ασχολούνται με κινητά τηλέφωνα και tablets και όχι στο FullPC το οποίο έχει ασχοληθεί εκτενώς με το PlayStation στη στήλη Gaming του site.

Κλείνουμε την παρένθεση και συνεχίζουμε με το video που ακολουθεί, μιας και εμάς μας ενδιαφέρει η πλήρης και έγκαιρη ενημέρωση σας. Στο video θα δείτε την αρχική οθόνη η οποία και ενημερώνει το χρήστη με μια ματιά για όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις που αφορούν παιχνίδια που έχουν παίξει οι φίλοι του, video από gameplays που έχουν ανεβάσει ακόμα και την εξέλιξη που έχουν πραγματοποιήσει σε συγκεκριμένα παιχνίδια.

Σε αυτό το What’s New section η Sony φαίνεται πως έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ένα social network εστιασμένο στο PlayStation, τον χρήστη και τους φίλους τους.

Το PlayStation Store έχει σχεδιασμό αντίστοιχο με αυτό που γνωρίζουμε από το PlayStation 3 ενώ οι όποιες αλλαγές έχουν γίνει στο κομμάτι εντοπισμού γρηγορότερα από τον χρήστη games για τα οποία θα ήθελε να προχωρήσει στην αγορά τους.

Πολλά γράψαμε ήδη, οπότε δείτε το video που ακολουθεί.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση