Akasa DuoDock X WiFi [VIDEO]

You are currently viewing Akasa DuoDock X WiFi [VIDEO]

Η ταϊβανέζικη Akasa είναι γνωστή παγκοσμίως για τον σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας όπως ψύκτρες και ανεμιστήρες. Στενός συνεργάτης της Intel και της AMD, τα προϊόντα της ανταποκρίνονται πάντα στις υψηλές απαιτήσεις των σύγχρονων επεξεργαστών. 

Το DuoDock X WiFi αποτελεί μια διαφορετική υλοποίηση. Όπως προδίδει και το όνομα της πρόκειται για μια πλατφόρμα επικοινωνίας που συνδέει ασύρματα [802.11 b/g/n] ή ενσύρματα [USB 3.0] έναν σκληρό δίσκο της αρεσκείας σας, είτε 2.5″ είτε 3.5″ SATA HDD/SDD και σας δίνει την δυνατότητα να μοιραστείτε τα αποθηκευμένα δεδομένα του με κάθε συσκευή που επικοινωνεί με το WiFi ρούτερ σας.

DuoDConn960

Μπορεί να αξιοποιηθεί ταυτόχρονα από 3 διαφορετικούς χρήστες και είναι συμβατό με Windows XP/Vista/7/8, Mac OS X 10.3 ή μεταγενέστερο, iPhone / iPad με iOS 4.0 ή μεταγενέστερο και Android 2.1 ή μεταγενέστερο.

Έχει εμβέλεια 30 μέτρα και χρησιμοποιεί πρωτόκολλα ασφαλείας WEP, WPA-PSK [TKIP/AES] και WPA2-PSK [TKIP/AES]. Από συστήματα αρχείων μπορείτε να αξιοποιήσετε δίσκους με NTFS / FAT / exFAT κατατμήσεις. Μοναδικός περιορισμός, όσον αφορά την χωρητικότητα που μπορεί να “διαβάσει” η συσκευή, είναι τα 3ΤΒ.

DuoDConnII960

Μπορείτε λοιπόν να έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες ταινίες και εκατοντάδες χιλιάδες τραγούδια από την κονσόλα σας, το φορητό ή σταθερό υπολογιστή σας, την ταμπλέτα σας ή το κινητό σας εύκολα και γρήγορα.

Φορμάτ που υποστηρίζονται από iOS συσκευές :

– Βίντεο : h.264, .mov, .mp4, .mpv, .3gp, .m4v καθώς και AirPlay
– Εικόνας : .jpg, .jpeg, .png, .gif, .tif, .bmp, .tiff 
– Ήχου : AAC, MP3, M4A, AIF, WAV 
– Εγγράφων : MS Office 97 ή μεταγενέστερο, .pdf, .rtf

Φορμάτ που υποστηρίζονται από Android συσκευές :

– Βίντεο : h.264, .mp4, .3gp, MPEG-TS, .mkv 
– Εικόνας : .jpg, .png, .gif, .bmp, .webp 
– Ήχου : AAC, MP3, .ota, .imy, .ogg, .rtttl, .rtx, .wav

Ενδεικτική τιμή για το Akasa DuoDock X WiFi [Scan UK] είναι οι 54.70 λίρες Αγγλίας, δηλαδή περίπου 64 ευρώ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση