Φτιάξε ένα Android PC με 49 ευρώ

You are currently viewing Φτιάξε ένα Android PC με 49 ευρώ

Όχι δεν έχουμε γράψει κάτι λάθος, για Android PC πρόκειται αφού η VIA αποφάσισε να κυκλοφορήσει το εικονιζόμενο mobo έτσι ώστε να φτιάξει ο κάθε ένας το δικό του Android PC.

Αν πάλι βλέπετε το λάθος στην τιμή των 49 ευρώ, πάλι έξω πέσατε αφού τόσο θα πωλείται στη λιανική το παραπάνω mobo. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μάλιστα είναι αξιοσέβαστα και μας έχει βάλει ήδη σε σκέψεις.

Ο επεξεργαστής που ενσωματώνει το παραπάνω mobo είναι χρονισμένος στα 800MHz, ενώ διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη RAM με μέγεθος 512MB και φέρει 2GB αποθηκευτικού χώρου για τις όποιες ανάγκες σας. Επιπλέον διαθέτει τέσσερις θύρες USB, μια έξοδο VGA, μια έξοδο HDMI, είσοδο και έξοδο ήχου, καθώς και μια θύρα LAN. Το κερασάκι είναι ότι τρέχει Android 2.3 – Gingerbread. Η κυκλοφορία του αναμένεται τον ερχόμενη μήνα.

Για πείτε μου τώρα πόσα smartphone ξέρετε με αντίστοιχες δυνατότητες που να πλησιάζουν αυτή την τιμή;

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση