APC NetShelter SV από την Schneider Electric

You are currently viewing APC NetShelter SV από την Schneider Electric

Το APC NetShelter SV, ένα προσιτό rack που έχει σχεδιαστεί με βάση τα καθιερωμένα πρότυπα των δικτυακών εγκαταστάσεων, παρουσίασε η Schneider Electric. 

Είναι σε θέση να φιλοξενήσει χωρίς πρόβλημα δικτυακό εξοπλισμό διαφόρων τύπων και προσφέρεται σε διάφορες διαστάσεις ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε είδους υποδομής ΙΤ.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του : η απρόσκοπτη ενσωμάτωση rack PDU και συστήματος διαχείρισης των καλωδιώσεωνη συμβατότητα του με κοινά συστήματα επιτοίχιας ανάρτησης [brackets] για εξοπλισμό 19’’, ο ειδικός σχεδιασμός με πρόσβαση στην καλωδίωση από το επάνω μέρος, αφαιρούμενα πλαϊνά πάνελ και εύκολη τοποθέτηση χάρη στα προ-εγκατεστημένα ποδαράκια και ροδάκια και τέλος η διάθεση του σε διαφορετικές διαστάσεις (πλάτος, βάθος), ώστε να μπορεί να προσαρμοσθεί σε οποιαδήποτε απαίτηση από πλευράς εξοπλισμού.

APCCab960

Tο NetShelter SV έρχεται να προστεθεί στην ήδη μεγάλη γκάμα των racks της Schneider Electric, της οποίας τα προϊόντα επιτρέπουν την εγκατάσταση εξοπλισμού  IT όπου και όποτε χρειάζεται, εξοικονομώντας χώρο, κόστος και χρόνο, τόσο στην περίπτωση που η εγκατάσταση γίνεται σε ειδικό δωμάτιο ΙΤ όσο και για μικρότερες εγκαταστάσεις.

Ειδικά για την τελευταία περίπτωση η Schneider Electric διαθέτει και ειδικό λογισμικό που επιτρέπει τη διαμόρφωση και την προσαρμογή λύσεων για καμπίνες δικτύου και server rooms εικονικά, δίνοντας σας μια ξεκάθαρη εικόνα για την υλοποίηση της επιλογής σας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση