Asus GTX 670 με DirectCU Mini Cooler

You are currently viewing Asus GTX 670 με DirectCU Mini Cooler

Την εμφάνιση του έκανε ένα μικρότερο μοντέλο της Asus GTX 670, με ένα δοχείο ψύξης DirectCU Mini. Οι εικόνες που κυκλοφορούν είναι ελάχιστες και οι πληροφορίες ακόμα λιγότερες.

Γνωρίζουμε ότι η κάρτα γραφικών είναι 17 εκατοστά και χρησιμοποιεί μόνο δύο υποδοχές επέκτασης αντί τριών, όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τα περισσότερα συστήματα ψύξης DirectCU II. Η ιστοσελίδα Sweclockers εξασφάλισε αυτές τις εικόνες της GTX 670, η οποία είναι τοποθετημένη σε ένα σύστημα .

DrctMiniCU960

Από ότι φαίνεται ότι η ψύκτρα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο με θάλαμο χαλκού ακριβώς πάνω από την GPU. Η Asus δήλωσε ότι δεν θα έχουμε χρονισμό μνήμης στα 6.0 ​​GHz αλλά θα “πειράξει” τον πυρήνα της GPU να παίζει 26 MHz παραπάνω από την ταχύτητα αναφοράς.

AsusMiniCool960

Εμφανείς είναι οι δύο έξοδοι DVI, η HDMI και η Display Port θύρες.

AsusMiniOut960

Η κάρτα θα διατεθεί τον Απρίλιο, με άγνωστη για την ώρα την τιμολόγηση.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση