Dual Boot Steam Machine από την Digital Storm [VIDEO]

You are currently viewing Dual Boot Steam Machine από την Digital Storm [VIDEO]

Η μέρα πλησιάζει, η μέρα που τα πρώτα – δοκιμαστικά – Steam Machines θα διατεθούν σε 300 τυχερούς “beta” δοκιμαστές / developers που επέλεξε η Valve, μαζί με τα αντίστοιχα Steam Controllers. Μαζί θα διατεθεί για κατέβασμα και το λειτουργικό σύστημα της, το SteamOS

Η μέρα αυτή είναι η 13η Δεκεμβρίου, δηλαδή αύριο.

Εν όψει λοιπόν αυτής της ανακοίνωσης, η αμερικανική εταιρεία Digital Storm [Fremont, California] αποφάσισε να ανακοινώσει το πρώτο της Steam Machine, μια υλοποίηση που θα παρουσιαστεί σε όλο της το μεγαλείο στην CES 2014 τον Ιανουάριο.

SMDS960

Το σύστημα αυτό δεν έχει καμία σχέση με εκείνο της iBuyPower, που είχαμε δει πριν λίγο καιρό στα 500 δολάρια ΗΠΑ, τόσο εμφανισιακά όσο και στα υποσυστήματα που θα χρησιμοποιηθούν.

iBPSM960

Εν ολίγης, μιλάμε για ένα “θηρίο” εξοπλισμένο με GeForce GTX Titan της Nvidia, αξιόπιστο τροφοδοτικό 700W, εξελιγμένο σύστημα εξόδου ζεστού αέρα και υδρόψυξης για τον επεξεργαστή.

Όλα τοποθετημένα στο ειδικά τροποποιημένο κουτί της Digital Storm – που θυμίζει έντονα το σύστημα BOLT – με διαστάσεις 4.4″ x 14.1″ x 16.4″, ικανό να φιλοξενήσει το “ψυγείο” των 240 mm, φτιαγμένο από εξαιρετικά υλικά και σχεδιασμένο για βέλτιστη απόδοση, όσον αφορά την διαχείριση θερμοκρασιών και θορύβου.

Θα είναι “Dual Boot” – SteamOS και Windows – και το κόστος απόκτησης του θα ξεκινά από τα 1.469 δολάρια [αυτο πόνεσε].

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση