GOsinGO GSG-TB06 HDMI Android Stick με Ethernet

You are currently viewing GOsinGO GSG-TB06 HDMI Android Stick με Ethernet

Στικάκια με Android που συνδέονται στην HDMI υποδοχή της τηλεόρασης και την μετατρέπουν σε μιας “υβριδικής” μορφής Smart TV, υπάρχουν δεκάδες

Ένα όμως ξεχωρίζει.

HDMIRJ45960

Και ξεχωρίζει όχι για τις καταπληκτικές επιδόσεις του αλλά για το μοναδικό χαρακτηριστικό που αποφάσισαν οι δημιουργοί του να προσθέσουν : μια κανονική θύρα δικτύου Ethernet RJ45.

Η GOsinGO, κατασκευάστρια εταιρεία του GSG-TB06, αποφάσισε να φέρει στους πελάτες της την αξιοπιστία και τις επιδόσεις που προσφέρει η απευθείας ένωση με καλώδιο της μικρών διαστάσεων πλατφόρμας τους με το modem/router που χρησιμοποιούν για πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Αναλυτικά το GSG-TB06 περιλαμβάνει :

– Επεξεργαστή Allwinner A10 [solo] ARM Cortex-A8 στο 1 GHz
– Συνεπεξεργαστη γραφικών Mali 400 graphics
– Μνήμη RAM 1GB
– 4GB/8GB/16GB/32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου αλλά και υποδοχή κάρτας microSD
– Wi-Fi 802.11 b/g/n [AR6103]
– Μία θύρα Ethernet (RJ45)
– Μία θύρα USB 2.0
– Μία θύρα microUSB

AndrApp960

Χρησιμοποιεί ως λειτουργικό το Android 4.1 Jelly Bean, έρχεται σε μαύρο, ασημί, κίτρινο, λευκό και πράσινο και τροφοδοτείται από USB αντάπτορα που συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία. Πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να τρέξει και μια αρκετά ελαφριά διανομή Linux.

GoNGoBan960

Για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο για παραγελίες των 200+ τεμαχίων αλλά σίγουρα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να το προμηθευτείτε από το AliExpress.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση