HGST Endurastar J4K320 Automotive HDD

You are currently viewing HGST Endurastar J4K320 Automotive HDD

Η HGST, θυγατρική της WD και κατασκευάστρια σκληρών δίσκων, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Endurastar J4K320, μιας μονάδας δίσκου με μονό platter [πλάκα μαγνητικού υλικού], ειδικά κατασκευασμένο για οχήματα και αντίξοες συνθήκες. 

Είναι η μονάδα με την μεγαλύτερη χωρητικότητα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αυτοκινητοβιομηχανία αυτή τη στιγμή και αντιπροσωπεύει την έκτη γενιά “Rugged” δίσκων σχεδιασμένων για οχημάτα και βιομηχανικά συστήματα, μόλις η δεύτερη γενιά που ενσωματώνει την πατενταρισμένη τεχνολογία Thermal Fly, για τη βελτίωση των επιδόσεων ανεξαρτήτως υψομέτρου και θερμικών συνθήκών.

EndSTWD960

Η ζήτηση για αποθήκευση δεδομένων σε οχήματα αυξάνεται συνεχώς καθώς τα πληροφοριακά συστήματα των αυτοκινήτων προσφέρουν πλέον ψυχαγωγία, πλοήγηση, συνδεσιμότητα, ασφάλεια και διάγνωση του οχήματος.

Η μονάδα δίσκου J4K320 Endurastar λειτουργεί στις 4260RPM, σε φορμά των 9.5mm / 2.5″ στα 97gr με πρωτόκολλο σύνδεσης SATA, για να επιτρέπει στους κατασκευαστές να την ενσωματώσουν σε υπάρχοντα οχήματα και βιομηχανικές πλατφόρμες.

BMWHDD960

Η HGST διευκρίνισε ότι ο J4K320 Endurastar μπορεί να δουλέψει σε υψόμετρα έως 18.045 πόδια και θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -22 ° F έως 185 ° F. Διαθέτει ανοχή λειτουργίας μέχρι τα 300G [2ms] και μη λειτουργίας στα 800G [1ms].

Διατίθεται σε μεγέθη των 320GB, 250GB, 200GB, 100GB και 80GB.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση