Η AMD ανακοίνωσε μνήμες σχεδιασμένες για gaming

You are currently viewing Η AMD ανακοίνωσε μνήμες σχεδιασμένες για gaming

Η AMD ανακοίνωσε νέα modules μνήμης, τα Radeon RG2133 τα οποία θα προωθήσει ως σειρά μνημής για gamers όχι άδικα βέβαια αφού όπως θα δείτε παρακάτω έχουν και ανάλογα χαρακτηριστικά.

Τα νέα AMD Radeon RG2133 είναι τα μοναδικά modules μνήμης στην αγορά με AMP και XMP προφίλ, χαρακτηριστικό που είναι βέβαιο ότι θα εκτιμηθεί από όσους θέλουν να “στήσουν” ένα σύστημα με απόδοση άνω του μέσου όρου.

Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό τα modules της AMD είναι σε θέση να γίνουν overclock σε συχνότητες μέχρι και τα 2,4 GHz τόσο σε συστήματα με επεξεργαστές AMD όσο και Intel.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα modules της σειράς AMD Radeon RG2133 Gamer Series θα διατεθούν στην αγορά παρέχοντας δωρεάν το χαρακτηριστικό AMD Radeon RAMDisk 64GB, κάτι που αυξάνει κατακόρυφα τη λειτουργικότητα κατά τη διαδιασία load & save στα games.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση