Η Toshiba ανακοίνωσε 12 νέους σκληρούς δίσκους

You are currently viewing Η Toshiba ανακοίνωσε 12 νέους σκληρούς δίσκους

Μια νέα οικογένεια σκληρών δίσκων στις 3,5 ίντσες ανακοίνωσε η Toshiba η οποία αποτελείται από τέσσερα μοντέλα σε τρεις διαφορετικές χωρητικότητες. Τα νέα μοντέλα σκληρών δίσκων τα οποία ανακοίνωσε η Toshiba είναι διαθέσιμα με συνδέσεις SATA 3.0 και ταχύτητα διαμεταγωγής στα 6 Gbit/s. Τα μισά από τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με λειτουργία stream η οποία υποστηρίζει μεταφορές δεδομένων εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου, κάτι που μπορεί να αξιοποιηθεί από εφαρμογές όπως εκείνες της ψηφιακής εγγραφής video.

Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τις αρχές του ερχόμενου μήνα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές διάθεσης τους.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση