MX-EXPRESS PCIe SSD από την Mach Xtreme Technology

You are currently viewing MX-EXPRESS PCIe SSD από την Mach Xtreme Technology

Η Mach Xtreme Technology παρουσίασε σήμερα την σειρά EXPRESS PCIe SSD, μια κάρτα επέκτασης που τοποθετείται σε δίαυλο PCIe 2.0 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως SSD δίσκος υψηλής απόδοσης

Αποδίδει εξαιρετικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής 850 MB/s και 800 MB/s αντίστοιχα [στα μοντέλα των 512GB και 1TB], με ανώτατο όριο αντοχής τα 100.000 IOPS και ιδιαίτερη ανθεκτικότητα [2,5 εκατομμύρια ώρες MTBF] σε σύγκριση με μια υλοποίηση των 2.5 ” SATA 6 Gb/s.

MTxpress960

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προϊόν της Mach Xtreme είναι πλήρως συμβατό με το πρότυπο AHCI [Advanced Host Controller Interface] και ως εκ τούτου δεν απαιτούνται οδηγοί για να λειτουργήσει. Είναι δε συμβατό με Windows 7, Windows 8 και Mac OS X.

Οι διαστάσεις της κάρτας είναι 152,5 x 19,0 x 69,0 mm, διατηρώντας τα πλεονεκτήματα του χαμηλού προφίλ, διατίθεται σε χωρητικότητες των 128GB, 256GB, 512GB και 1TB, ενσωματώνει τεχνολογίες SandForceDuraClass, DuraWrite, RAISE, Garbage Collection και καλύπτεται με 2 χρόνια εγγύηση.

Ενδεικτικές τιμές για την σειρά EXPRESS :

– 128GB στα 299 ευρώ

– 256GB στα 389 ευρώ

– 512GB στα 699 ευρώ

– 1TB στα 1399 ευρώ

MXSSD960

Απευθύνεται, όπως και κάθε προϊόν με τέτοιες προδιαγραφές, σε χρήστες που αποζητούν μια βελτιωμένη εμπειρία [εκμεταλλευόμενοι τους διαύλους PCIe 2x/4x/16x] από το σύστημα τους, με πολύ μικρούς χρόνους εκκίνησης [boot-ups]φόρτωσης και απόκρισης από τις εφαρμογές και εξαιρετικά γρήγορη πρόσβαση σε δεδομένα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση