Νέα ψύκτρα Thermalright HR-22 “0” CPU-Fan

You are currently viewing Νέα ψύκτρα Thermalright HR-22 “0” CPU-Fan

Η Thermalright, κορυφαία εταιρεία στο χώρο των υλοποιήσεων ψύξης υπολογιστικών συστημάτων, παρουσίασε την ανασχεδιασμένη HR-22, μια παθητική ψύκτρα κατηγορίας “0” CPU-Fan

Αυτό σημαίνει ότι το νέο αυτό επίτευγμα της ταϊβανέζικης φίρμας, είναι ικανό να ψύξει επαρκώς τον επεξεργαστή χωρίς την παρουσία ανεμιστήρα, αποδίδοντας στον περιβάλλοντα χώρο 0dBA.

TRoMB960

Επιτυγχάνεται με την ολοκαίνουρια σχεδιάση που βασίζεται στο DPAS [Directed Passive Airflow System], μια μέθοδο που εκμεταλλεύεται την φυσική ροή του αέρα μέσα στο κουτί που φιλοξενούνται η μητρική, οι κάρτες και τα υπόλοιπα μέρη που αποτελούν το σύστημα μας, ενώ η κατά 40% μεγαλύτερη επιφάνεια απορρόφησης της θερμότητας είναι η πρώτη που εμφανίζεται σε παθητική ψύκτρα αυτού του τύπου έως σήμερα.

TRND960

Στο κάτω μέρος της [C1100 Pure Copper Nickel], εκεί που έρχεται σε επαφή με το CPU, υπάρχουν 8 Heatpipes [σωλήνες] κατασκευασμένοι από χαλκό αρίστης ποιότητας και κεραμικό υλικό ενεργειακής απορρόφησης, ιδανικό για υψηλά TDP.

HR22960

Μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε Intel επεξεργαστές [1366/1150/1155/1156/775] όσο και σε AMD [Socket FM1/AM3+/AM3/AM2+/AM2], με το πρωτοποριακό Body Axis Displacement να μην επηρεάζει την PCIE [Slot 1] ή τις υποδοχές της μνήμης σε ATX ή Micro ATX μητρικές, κάτι που προβληματίζει τους χρήστες όταν πρόκειται να αγοράσουν μεγάλες ψύκτρες [150mm x W120mm x H159mm / βάρος : 1120gr].

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση