Νέες οθόνες και Workstation σειράς Ζ από την HP [VIDEO]

You are currently viewing Νέες οθόνες και Workstation σειράς Ζ από την HP [VIDEO]

Εμπλουτίζοντας τη σειρά Ζ, η ΗΡ ανακοίνωσε εχθές το λανσάρισμα των νέων επαγγελματικών οθονών της, καθώς και ενός νέου Workstation, το οποίο θα διατίθεται σε πύργο ή μικρών διαστάσεων κουτί [SFF]

«Οι πελάτες μας χρειάζονται προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τους τόσο σε ό,τι αφορά στην υπολογιστική τους απόδοση όσο και σε θέματα απεικόνισης, και η σειρά Ζ της ΗΡ έχει γίνει συνώνυμο της κάλυψης αυτών ακριβώς των αναγκών. Τα νέα HP Z230 Workstations και οι οθόνες Ζ έρχονται να καλύψουν αυτές τις απαιτήσεις, στη σωστή τιμή και αποτελούν απόδειξη της ηγετικής θέσης της ΗΡ στην παροχή επαγγελματικών λύσεων σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο Kobi Elbaz, αντιπρόεδρος στον τομέα Commercial Personal Systems, Printing and Personal Systems Group για την HP EMEA.

Οι οθόνες HP Z22i και Z24i IPS είναι σχεδιασμένες για επαγγελματική χρήση σε εμπορικό περιβάλλον. Διαθέτοντας IPS Gen 2 panels, εξοικονομούν ενέργεια σχεδόν κατά 26% συγκριτικά με τα πρώτης γενιάς προϊόντα τεχνολογίας IPS της ΗΡ και αποτελούν συμπλήρωμα των HP Z Workstations. Είναι ιδανικές για μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και φωτογράφους καθώς παρέχουν εξαιρετική κάλυψη του sRGB χρωματικού φάσματος – το στάνταρ χρωματικό φάσμα για το διαδίκτυο και για την πλειοψηφία των εφαρμογών που χρησιμοποιούν οι παραπάνω επαγγελματίες.

Είναι πιστοποιημένες με ENERGY STAREPEAT GoldTCO και διαθέτουν ρυθμιζόμενο stand ΗΡ τεσσάρων σημείων. Η HP Z22i έχει επίσης αναγνωριστεί με TCO Certified Edge.

HPZmon960

Αναμένεται να είναι διαθέσιμες παγκοσμίως από τον Αύγουστο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €189 και €319 αντίστοιχα.

Όσον αφορά το νέο Workstation της σειράς Ζ, HP Z230, στην διττή του μορφή, περιλαμβάνει Core/Xeon επεξεργαστές τελευταίας γενιάς και τεχνολογίες γραφικών 2D/3D από Nvidia και AMD, σε δύο επανασχεδιασμένα πλαίσια – έναν compact αλλά επεκτάσιμο πύργο και ένα αποδοτικό μικρών διαστάσεων κουτί SFF, με δυνατότητα επέκτασης και στις δύο περιπτώσεις. Έχει λάβει μια σειρά ISV πιστοποιήσεων και προορίζεται για απαιτητικά application workloads, αφού είναι ικανό να καλύψει τις απαιτήσεις σχεδιαστών που χρησιμοποιούν εφαρμογές όπως το Autodesk AutoCAD και φωτογράφους που χρησιμοποιούν Adobe Photoshop.

z230960

 

Στην SFF μορφή του είναι ιδανικό για περιβάλλοντα με περιορισμένο χώρο.

Αναμένεται να είναι διαθέσιμο για παραγγελία παγκοσμίως τον Αύγουστο και υποστηρίζει :

– Windows 8 Pro 64-bit ή άλλη έκδοση τους
– Windows 7 Professional 32-bit ή άλλη έκδοση τους
– HP Linux Installer Kit
– SUSE Linux Enterprise Desktop 11 
– Red Hat Enterprise Linux Desktop/Workstation

https://www.youtube.com/watch?v=y5LHJuojNhQ

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση