Νέοι σκληροί δίσκοι για τη σειρά Canvio από την Toshiba

You are currently viewing Νέοι σκληροί δίσκοι για τη σειρά Canvio από την Toshiba

Σήμερα ανακοίνωσε η Toshiba νέα σειρά εξωτερικών σκληρών δίσκων με την ονομασία Canvio, μια σειρά η οποία όπως θα δείτε διαθέτει μοντέλα σε διαφορετικά μεγέθη και χωρητικότητες.

Η Toshiba ανακοίνωσε μοντέλα με την ονομασία Canvio Slim, Canvio Desk και ανανεωμένα μοντέλα για τη σειρά Canvio, όλα φορητοί εξωτερικοί σκληροί δίσκοι.

Η σειρά Canvio Slim έχει εξωτερικές διαστάσεις 75x107x9 χιλιοστά και βάρος μόλις 115 γραμμάρια, ενώ είναι σχεδιασμένη για να συνοδεύει ένα Ultrabook. Στο εσωτερικό της θα βρει κάποιος σκληρό δίσκο των 500GB με πάχος μόλις 7 χιλιοστά, ενώ το σώμα της σειράς είναι από γυαλισμένο αλουμίνιο και διαθέσιμο σε μαύρο και ασημί και η σύνδεση του με το σύστημα σας γίνεται μέσω θύρας USB 3.0.

Για μεγαλύτερες χωρητικότητες η Toshiba ανακοίνωσε τη νέα σειρά Canvio Desk η οποία διαθέτει μοντέλα με χωρητικότητα σκληρού δίσκου των 2 TB, ενώ υπάρχει και μικρότερη έκδοση με δίσκο 1 TB. Η σειρά είναι διαθέσιμη σε μαύρο και μαύρο-λευκό, ενώ διαθέτει εξωτερικό τροφοδοτικό και συνδέεται μέσω θύρας USB 3.0 με το σύστημα σας.

Τέλος η σειρά Canvio επεκτάθηκε και πλέον διαθέτει μοντέλα με χωρητικότητα 500 GB, 750 GB, 1 TB και 1,5 ΤΒ, είναι διαθέσιμη σε μαύρο, ασημί και λευκό. Η έκδοση στα 1,5 TB είναι 3 χιλιοστά πιο παχιά από τις υπόλοιπες που έχουν διαστάσεις 119x79x13,5 χιλιοστά.

Οι σειρές Canvio και Canvio Slim θα είναι διαθέσιμες από τα τέλη Οκτωβρίου, ενώ η σειρά Canvio Desk από τα τέλη Νοεμβρίου, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί τιμές διάθεσης μέχρι στιγμής.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση