Νέο Chromebox από την Samsung

You are currently viewing Νέο Chromebox από την Samsung

Ένα καινούριο μοντέλο Chromebox, κατασκευασμένο από την Samsung, έκανε την εμφάνιση του στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Google στις ΗΠΑ. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό, έως τώρα, αν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πρώτο μιας νέας ολοκληρωμένης σειράς συσκευών, το κόστος απόκτησης του είναι τα 329 δολάρια. 

Το Chrome OS, λειτουργικό που φέρουν τα συστήματα αυτά, έχει αναλάβει να διαχειριστεί ένας Intel Celeron επεξεργαστής, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Διαθέτει δύο εξόδους Dual-mode DisplayPort [DisplayPort++] ικανές να συνδεθούν ακόμα και με δύο οθόνες των 30″, ασύρματη δικτύωση και 6 θύρες USB 2.0.

CBBG960

Η Google για να δελεάσει ακόμα περισσότερο τους αγοραστές προσφέρει και 100 GB αποθηκευτικού χώρου στο Google Drive για δύο χρόνια.

GCBPL960

Αναλυτικά το νέο Chromebox διαθέτει :

Intel Celeron επεξεργαστή
4 GB μνήμης RAM
– Μονάδα δίσκου SSD [δεν υπάρχουν λεπτομέρειες]
Dual-band WiFi 802.11 a/b/g/n
Gigabit ethernet
6 θύρες USB 2.0
2 x DisplayPort ++ [συμβατή με HDMI, DVI, VGA] 
DVI-I [συμβατή με VGA]
Bluetooth 3.0
– Σύστημα ασφαλείας Kensington

Πληκτρολόγιο και ποντίκι δεν συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση