Νέο LG BP730 3D Smart Blu-ray player με εξαιρετικές δυνατότητες

You are currently viewing Νέο LG BP730 3D Smart Blu-ray player με εξαιρετικές δυνατότητες

Η LG Electronics παρουσίασε το BP730, ένα all-in-one 3D Smart Blu-ray player, το οποίο τιμήθηκε πρόσφατα με το βραβείο καινοτομίας 2013 International CES Innovations Award. 

Το BP730 αποτελεί μια πρόταση οικιακής ψυχαγωγίας, με ιδιαίτερα προηγμένα χαρακτηριστικά. Είναι ικανό να προσφέρει μια σειρά προηγμένων λειτουργιών Smart TV, τις οποίες ο χρήστης μπορεί να απολαύσει χρησιμοποιώντας το Magic Remote και την πλατφόρμα Smart TV της LG.

LGMR960

Το Magic Remote λειτουργεί όπως το ποντίκι του υπολογιστή αλλά στον αέρα, με λειτουργίες pointing και wheel επιλογής για εύκολο web browsing και αναζήτηση περιεχομένου.

Η συσκευή μπορεί, πέρα από την αναπαραγωγή 2D, 3D τίτλων και αρχείων multimedia, να κάνει upscale σε Ultra HD [3.840×2.160 pixels], για όσους διαθέτουν οθόνη συμβατή με αυτήν την ανάλυση και η λειτουργία LG Smart Share επιτρέπει την πρόσβαση σε οποιοδήποτε αρχείο μουσικής, φωτογραφίας ή ταινίας βρίσκεται στο οικιακό μας δίκτυο. Υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία Miracast, η οποία επιτρέπει την ασύρματη αναπαραγωγή της οθόνης του smartphone, για τα οποία διατίθεται και Remote app [Android & iOS] ή άλλων εξωτερικών συσκευών στην οθόνη της τηλεόρασης μας [mirroring].

PB730ClUp960

Σε δήλωση του ο κ. Άρης Κουτελός, Consumer Εlectronics Director της LG Electronics Hellas, ανέφερε “Tο BP730 συνδυάζει την άνετη εμπειρία θέασης, την καλύτερη ποιότητα εικόνας και τον εξαιρετικό ήχο, όλα σε ένα πακέτο. Με χαρακτηριστικά τη λαμπερή και ευκρινή τρισδιάστατη εικόνα 3D, την πιο προηγμένη τεχνολογία Blu-ray, την εύκολη πρόσβαση και τη μεγαλύτερη συνδεσιμότητα, όπως η αναπαραγωγή της οθόνης των smartphones στην TV [display mirroring], το BP730 τοποθετείται στην κορυφή της κατηγορίας των Blu-ray players. Αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για την οικιακή ψυχαγωγία των καταναλωτών που αναζητούν όχι μόνο πλούσιες δυνατότητες αλλά εντυπωσιακό και premium design.”

LGPSM960

Διαθέτει πρόσβαση σε Premium υπηρεσίες VoD [μέσω ειδικών LG apps που υπάρχουν στο πακέτο περιεχομένου LG Smart TV]Wi-Fi DirectDLNA καθώς και Private Sound Mode, μια ειδική λειτουργεία επιτρέπει στο Smart Blu-ray player να μεταφέρει τον ήχο της ταινίας στα ακουστικά του smartphone μας, για “αθόρυβη” παρακολούθηση.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση