Prolimatech Ultra Sleek Vortex 12

You are currently viewing Prolimatech Ultra Sleek Vortex 12

Η Prolimatech παρουσίασε την καινούρια σειρά ανεμιστήρων για υπολογιστικά συστήματα, πάχους 12mm, με όνομα Ultra Sleek Vortex 12

Οι νέοι αυτοί ανεμιστήρες είναι κατά 3mm λεπτότεροι από αντίστοιχες κλασικές υλοποιήσεις άλλων εταιρειών, έχουν 17 λεπίδες άρα και καλύτερο “air flow” και μπορούν να περιστραφούν από 400 έως 1300 φορές το λεπτό [RPM].

PLMT12960

Τα διπλά ρουλεμάν και τα πολύ ελαφριά υλικά τους δεν παράγουν θόρυβο άνω των 17dBA, ανεβάζοντας τον πήχη της απόδοσης και αγγίζοντας τις 100.000 ώρες λειτουργίας, σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

PLMTF960

Οπότε, για μια δεκαετία θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση