SilverStone Argon AR04 στα 23mm

You are currently viewing SilverStone Argon AR04 στα 23mm

Η SilverStone λανσάρει την Argon AR04, μία ψύκτρα με ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ [23mm] για Intel Socket LGA115X, ικανή να χωρέσει και στα μικρότερα κουτιά που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά. 

Είναι κατασκευασμένη από χαλκό και αλουμίνιο, φέρει ανεμιστήρα ο οποίος μπορεί να αυξομειώσει την ταχύτητα του από τις 1500 έως τις 3400 στροφές και αποδίδει θόρυβο από 18 έως 26 dBA.

SSARO42960

Το μικρό της μέγεθος αλλά και το χαμηλό της βάρος – μόλις 133gr – σε συνδυασμό με τα Intel-like κλιπς που διαθέτει για να κουμπώνει στην μητρική, κάνουν εύκολη την τοποθέτηση της.

SSARO423mm960

Οι 40.000 ώρες λειτουργίας που υπόσχεται ο κατασκευαστής την καθιστούν ιδανική επιλογή για συστήματα HTPC με επεξεργαστές έως και 65W TDP. Η τιμή της αγγίζει τα 27 δολάρια ΗΠΑ ή 20 ευρώ, χωρίς τα μεταφορικά.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση