Στις 29 Απριλίου οι νέοι Intel Ivy Bridge

You are currently viewing Στις 29 Απριλίου οι νέοι Intel Ivy Bridge

Στις 29 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν οι νέοι επεξεργαστές Ivy Bridge της Intel από αρκετές καθυστερήσεις. Η Intel είχε ανακοινώσει ότι οι νέοι επεξεργαστές θα κυκλοφορούσαν το πρώτο τρίμηνο του έτους, ενώ αργότερα ανακοίνωσε ότι μπορεί να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση. Τελικά αυτό δεν θα συμβεί και έτσι στις 29 Απριλίου θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα.

Ελπίζουμε όλοι ότι η καθυστέρηση της παρουσίασης των νέων επεξεργαστών θα αξίζει την αναμονή με τα πρώτα καλά νέα να είναι ότι μαζί θα παρουσιαστούν τόσοι οι εκδόσεις των επεξεργαστών για desktop συστήματα, όσο και οι εκδόσεις για φορητούς υπολογιστές.

Την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου λοιπόν θα δούμε mobile Core i7 και προσθήκες στην οικογένεια επεξεργαστών Core i7 Extreme. Επιπλέον θα κυκλοφορήσουν Core i7 και αρκετοί Core i5 για desktop συστήματα. Οι νέο Core i5 είναι  οι Core i5-3570K, i5-3570T, i5-3550, i5-3550S, i5-3450 και ο i5-3450S.

Οι τιμές των νέων επεξεργαστών θα ξεκινούν από τα 184 δολάρια ΗΠΑ για τον Core i5-3450 και θα φτάνουν μέχρι τα 1096 δολάρια για τον Core i7-3920XM. Αυτή σημειώστε ότι θα είναι η πρώτη “φουρνιά” επεξεργαστών για το 2012 της Intel μιας και τον Ιούνιο να αναμένονται επιπλέον μοντέλα, ενώ νέοι Core i3 θα κάνουν την εμφάνιση τους το 3ο τρίμηνο του έτους.

Πηγές [Slashgear Notebook Italia]

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση