Thermaltake NiC, νέα αερόψυκτα CPU Coolers @ CeBIT 2013

You are currently viewing Thermaltake NiC, νέα αερόψυκτα CPU Coolers @ CeBIT 2013

Στο περίπτερο της Thermaltake θαυμάσαμε εκτός από τροφοδοτικά, αξεσουάρ για gaming και θήκες για υπολογιστικά συστήματα και την καινούρια σειρά Water 3.0, ιδανική λύση για υδρόψυξη, αλλά και την πολύ ενδιαφέρουσα σειρά NiC, η οποία αποτελεί εξέλιξη των ήδη διακεκριμένων και αποτελεσματικών ψυκτρών αέρος της γνωστής ταϊβανέζικης εταιρείας. Ας ρίξουμε λοιπόν μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτήν τη συγκεκριμένη σειρά μιας και αυτού του τύπου οι ψύκτρες αποτελούν ακόμα την πρώτη επιλογή των περισσοτέρων χρηστών.

TTNiCCeBIT960

Αποτελείται από τέσσερα μοντέλα, για όλα τα γούστα και απαιτήσεις υπερχρονισμού, τα οποία είναι τα NiC F4 [μέχρι και τα 180W], NiC C5 [μέχρι και τα 230W], NiC C4 [μέχρι και τα 220W], NiC F3 [μέχρι και τα 160W].

TTNiCSpecsS960

Η ειδική κατασκευή τους τις κάνει συμβατές με όλες τις μητρικές που κυκλοφορούν στο εμπόριο [AMD – FM2, FM1, AM2/AM2+AM3/AM3+ αλλά και Intel – 775/1155/1156/1366/2011 ] και ταυτόχρονα επιτρέπει την άνετη τοποθέτηση και αφαίρεση αρθρωμάτων μνήμης, πρόβλημα το οποίο πολλοί από εμάς έχουμε συναντήσει δουλεύοντας με μεγάλα cooler.

TTNiCSTopS960

H Thermaltake άφησε να εννοηθεί ότι η σειρά NiC θα είναι φιλική όσον αφορά την λιανική τιμή πώλησης ενώ μας διαβεβαίωσε ότι οι ρυθμιζόμενοι ανεμιστήρες [800-1600RPM] που έχει προσαρμόσει στις νέες τις υλοποιήσεις είναι αρκετά αθόρυβοι αλλά και αποτελεσματικοί.

Η δε ποιότητα των υλικών τους κρίνεται άριστη και η αίσθηση στιβαρότητας που αφήνουν αρκετά ικανοποιητική. Στην συσκευασία παρέχεται και ειδική θερμοαγώγιμη πάστα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση