To AG2712 All-in-One Gaming PC της MSI προκαλεί !

You are currently viewing To AG2712 All-in-One Gaming PC της MSI προκαλεί !

MSI27i960

Η MSI παρουσίασε το AG2712, το πρώτο 27″ All-in-One Gaming PC στον κόσμο. Το AG2712 διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i7 και την NVIDIA GeForce GTX 670MX με μνήμη έως και 3GB GDDR5

Είναι εξοπλισμένο με anti-glare οθόνη αφής 10-Point Touch Full HD, με στόχο την τέλεια απόδοση κατά την εκτέλεση παιχνιδιών, ενώ με την θύρα HDMI-in και την τεχνολογία Instant Display της MSI, μπορούμε εύκολα να το συνδέσουμε με άλλες συσκευές όπως ένα PlayStation 3, μετατρέποντας το σε πλατφόρμα όπου ο χρήστης θα μπορεί να παρακολουθήσει ταινίες Full HD ή απλά να παίξει παιχνίδια στην μεγάλη οθόνη του μέσω της κονσόλας.  

MSIback960

Επίσης η GeForce GTX 670MX υποστηρίζει τεχνολογία Optimus, εναλλάσσοντας την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή με την κυρίως κάρτα γραφικών, ενέργεια που απαιτείται για τη βέλτιστη απόδοση ισχύος που μέχρι σήμερα συναντάμε κυρίως στους φορητούς υπολογιστές.

MSIfront960

Όπως αναφέραμε και παραπάνω το AG2712 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ανεξάρτητα και να συνδεθεί με συσκευές όπως το PS3. Όταν συνδεθεί, η κύρια τροφοδοσία του υπολογιστή απενεργοποιείται και με την χρήση της τεχνολογίας Instant Display η οθόνη αποκόπτεται από το υπόλοιπο σύστημα, χωρίς να ενεργοποιείται οποιαδήποτε λειτουργία του υπολογιστή με στόχο την μείωση της χρήσης ενέργειας.

MSISpcs960

Η χρήση της anti-glare οθόνης βοηθά τους παίκτες να δουν καθαρά, ακόμη και όταν παίζουν κάτω από έντονες συνθήκες φωτός, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και ως ασπίδα για τα μάτια τους σε πολλές περιπτώσεις. Το AG2712 της MSI θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη στα τέλη Απριλίου.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση