Το νέο Gigabyte Z77X-UP5 TH έρχεται με δύο θύρες Thunderbolt

You are currently viewing Το νέο Gigabyte Z77X-UP5 TH έρχεται με δύο θύρες Thunderbolt

Η Gigabyte ανακοίνωσε ένα νέο mobo, το Z77X-UP5 TH το οποίο μεταξύ άλλων ξεχωρίζει χάρη στις δύο θύρες Thunderbolt που διαθέτει. Κάθε διαθέσιμη θύρα είναι σε θέση να διαχειριστεί δεδομένα με ρυθμό 10Gbps και αυτό από μόνο του μας εντυπωσίασε.

Ο ελεγκτής για τις θύρες Thunderbolt συνδέεται απ’ ευθείας με το chipset μέσω ενώ ολοκληρωμένου PLX, χάρη στο οποίο υπάρχουν ακόμα 16 PCIe 3.0 γραμμές για τα κύρια PCIe slot. To mobo της Gigabyte είναι εξαιρετικής σχεδίασης και τροφοδοτεί με 60A κάθε φάση στοχεύοντας σε χαμηλές θερμοκρασίες. Μπορεί λοιπόν να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε υπερχρονισμένα συστήματα [overclocked] στα οποία η ροή του αέρα είναι ελάχιστη, όπως πχ εκείνα με υδρόψυξη.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση