Western Digital Red NAS Drives στις 2.5″

You are currently viewing Western Digital Red NAS Drives στις 2.5″

Η Western Digital [WD] ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων μονάδων της σειράς RED, σειρά υψηλής αξιοπιστίας που προορίζεται κυρίως για NAS συσκευές και αποθήκευση σημαντικών δεδομένων. 

Οι νέες αυτές μονάδες είναι οι πρώτες στις 2.5″ SATA III, με χωρητικότητες 750GB και 1TB, φέρουν το NASware 2.0 firmware της μεγάλης κατασκευάστριας, γεγονός που αποδεικνύει την ικανότητα τους να εναρμονιστούν με οποιονδήποτε προσαρμογέα RAID υπάρχει στην αγορά.

REDNAS960

Είναι πιο αθόρυβοι από τους δίσκους των 3.5″, έχουν 16MB cache μνήμης και συνοδεύονται από τριετή εγγύηση. Φυσικά σε περίπτωση απώλειας των δεδομένων σας, αν και η WD εγγυάται 35% μεγαλύτερη αντοχή [MTBF 1.000.000 hrs] σε σχέση με τους συνηθισμένους HDD, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη πέραν της αντικατάστασης της μονάδας.

Ενδεικτική τιμή για το 1ΤΒ είναι τα 90 ευρώ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση