Από σήμερα Google TV;

You are currently viewing Από σήμερα Google TV;

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Google από σήμερα Τρίτη 13 Νοεμβρίου η πλατφόρμα Google TV του γίγαντα της αναζήτησης θα γίνει διαθέσιμη σε Αγγλία, Γερμανία & Γαλλία.

Η πλατφόρμα Google TV θα δίνει στους συνδρομητές πρόσβαση σε περιεχόμενο και εφαρμογές, ενώ επιπλέον θα υπάρχει πλούσιος κατάλογος, σύμφωνα με πληροφορίες, με ταινίες προς αγορά ή ενοικίαση.

Δεν αισιοδοξούμε παρόλα αυτά μέχρι να δούμε την ενεργοποίηση της υπηρεσίας στην πράξη. Όπως και να έχει εδώ στο νοτιο-ανατολικό άκρο της Ευρώπης η υπηρεσία δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί, άρα δεν ανησυχούμε κιόλας.

Από την άλλη οι κατασκευαστές σίγουρα θα πρέπει να είναι περισσότερο ανήσυχοι αφού εκτός αρκετών περιφερειακών που κυκλοφορούν στην αγορά, μάλλον η LG μπορεί να λέει ότι έχει έτοιμη τη δική της σειρά Google TV.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση