Bing it on: Η απόλυτη μονομαχία για την αναζήτηση

You are currently viewing Bing it on: Η απόλυτη μονομαχία για την αναζήτηση

Έχει κέφια η Microsoft και βρίσκεται ήδη στον αέρα για τις δοκιμές στο Bing it on. Ένα site στο οποίο μέσα από μια δοκιμασία πέντε γύρων μπορείτε να συγκρίνεται τις μηχανές αναζήτησης Bing και Google.

Με αυτό τον τρόπο η Microsoft σας προτρέπει να δοκιμάσετε και τις δύο μηχανές αναζήτησης έτσι ώστε να καταλήξετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς.

Κάναμε τη δοκιμή – μπήκαμε στον πειρασμό δεν γινόταν αλλιώς – και τελικά είναι και αμερόληπτη αφού στα δικά μας αποτελέσματα κέρδισε η Google. Βέβαια η Microsoft δεν το βάζει μιας και το μήνυμα που λάβαμε ήταν το παρακάτω: “Google may have won this round, but others picked Bing web search results over Google nearly 2 to 1 in blind comparison tests.”

Δοκιμάστε το και εσείς έτσι ώστε να βρείτε την καλύτερη μηχανή αναζήτησης για τις ανάγκες σας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση