Το Dropbox προσθέτει αυτόματο upload φωτογραφιών και σας δίνει 3GB χώρου

You are currently viewing Το Dropbox προσθέτει αυτόματο upload φωτογραφιών και σας δίνει 3GB χώρου

Το Dropbox έκανε διαθέσιμη τη δυνατότητα για αυτόματο upload φωτογραφιών από την εφαρμογή της υπηρεσίας για Windows και Mac OS. Επιπλέον με το πρώτο αυτόματο upload σας διαθέτει επιπλέον 500MB στην υπηρεσία φτάνοντας έτσι συνολικά τα 3GB δωρεάν διαθέσιμου χώρου.

Η παραπάνω λειτουργία έγινε αρχικά διαθέσιμη για την εφαρμογή της υπηρεσίας για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android, ενώ ήταν διαθέσιμη και στην beta έκδοση της εφαρμογής για Windows & Mac OS. Ο ανταγωνισμός φαίνεται πως λειτουργεί υπέρ των χρηστών σε αυτή την περίπτωση μιας και δεν είναι τυχαίο ότι η προσθήκη αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία της νέας cloud υπηρεσίας από την Google με όνομα Google Drive.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση