Έρχεται ανανέωση των Google Maps

You are currently viewing Έρχεται ανανέωση των Google Maps

Το ετήσιο I/O conference της Google ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα και οι τελευταίες φήμες θέλουν την εταιρεία μεταξύ άλλων να παρουσιάζει μια ανασχεδιασμένη έκδοση των Google Maps.

Οι παραπάνω φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τη Google, δεν θα μπορούσαν άλλωστε μιας και έτσι θα χάλαγαν την έκπληξη για την ερχόμενη εβδομάδα.

Εφόσον δούμε την ερχόμενη εδβομάδα την ανασχεδιασμένη εφαρμογή των Google Maps εικάζεται ότι η εταιρεία θα δώσει έμφαση στους χάρτες, ενοποιώντας την πλαϊνή μπάρα και προσθέτωντας φωτογραφίες, reviews και άλλες πληροφορίες που εμφανίζονται στο χάρτη σήμερα, στη μπάρα. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα του χάρτη της περιοχής.

Μην περιμένετε να διαρρεύσουν και άλλες πληροφορίες σχετικά με την ανανέωση των Google Maps αφού η ερχόμενη εβδομάδα είναι πλέον πολύ κοντά. Υπομονή και θα σας  ενημερώσουμε για κάθε νέα εξέλιξη.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση